homehard- & softwareinternetWebdesigngrafischcontact
Mobiele oplossingen Hard- en Software

Steeds meer bedrijven en particulieren maken gebruik van laptops, PDA's en hand-held computers. De capaciteiten van deze apparaten worden steeds groter en krachtiger waardoor het aantal toepassingen, maar helaas ook struikelblokken, tegenwoordig flink toeneemt.

Moran biedt service en ondersteuning op de volgende punten:

  • Navigatiesoftware en GPS modules
  • Onderhoud, updates en installatie van software
  • Kabels, geheugenkaarten en accessoires
  • Hard- en softwarematige updates en reparaties van laptops

 

Hardware
Voor een stabiel systeem is het belangrijk om uit te gaan van een goede basis op gebied van hardware. Moran stelt daarom, in overleg met de klant, zelf systemen samen die voldoen aan specifieke wensen, eisen en budget. Hierbij wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met eventuele wensen betreffende gebruik en uitbreiding voor nu en in de toekomst. Een vrijblijvend gesprek en eventuele offerte worden door ons als vanzelfsprekend beschouwd.

Software

Moran biedt een breed scala aan softwarematige oplossingen en licenties voor servers, werkstations voor het MKB of particulier.
Hiervoor nemen wij eerst de specifieke eisen en wensen met u door zodat hard- en software naadloos op elkaar zullen aansluiten.

Onderhoud

Na de aanschaf van een computer en / of rand-apparatuur is het helaas niet zo dat deze onderhoudsvrij is. Stofophoping in PC's en randapparatuur kunnen de werking van mechanische onderdelen zoals koelers, cd-rom stations of toetsenborden behoorlijk verminderen met in het ergste geval onherstelbare beschadiging van de hardware.


Back-up systeem
Moran is een authorized reseller van het
Deonet Tapeless Backup System